Με τα μάτια της Τερέζας Σ1:Επ8

Διαθέσιμο έως 30/11/2020

Παρόλο που το συμβούλιο των καθηγητών υποστηρίζει την Ρομπέρτα, η δίκη εναντίον της Ραφίτα Περάλτα προσκρούει στις θεμελιώδεις αρχές της Ακαδημίας, καθώς η πλειοψηφία των γονέων δεν μπορεί να καταλάβει πώς το ίδρυμα υπερασπίζεται μια μαθήτρια που καταγγέλλει τον πρωτότοκο γιό μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Σεβίλλης.
Η Μανουέλα, επικεφαλής των δασκάλων, προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις των γονέων, γεγονός που δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς πρέπει να υποστεί την παρουσία του Μαρτίν μετά τον χωρισμό τους, δεδομένου ότι είναι ο δικαστής της υπόθεσης.
Από την πλευρά της, η Ρομπέρτα δεν αισθάνεται απόλυτα ασφαλής αφού πρόκειται να καταθέσει στη δίκη.
Η νεαρή γυναίκα αισθάνεται απροστάτευτη χωρίς την υποστήριξη των γονέων τη στιγμή που καλείται να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Στο μεταξύ, ο Τόμας έρχεται αντιμέτωπος με τα δικά του συναισθήματα, εν όψει της δίκης, καθώς γνωρίζει ότι κρατάει το κλειδί για την έκβασή της.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.
Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.