Με τα μάτια της Τερέζας Σ1:Επ2

Διαθέσιμο έως 30/11/2020

Μια κρίση μεταξύ των διδασκόντων στην Ακαδημία, ωθεί την Μανουέλα, ως διευθύντρια, να θέσει τον εαυτό της σε ένα είδος δημοψηφίσματος.
Η Λουΐζα αποφασίζει να διεκδικήσει τη θέση της και γίνεται η κύρια αντίπαλος της Μανουέλας για τη διοίκηση της Ακαδημίας. Με αυτόν τον τρόπο, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί εμπλέκονται σε μια αντιπαράθεση ιδεών, ειδικά επειδή τα κορίτσια θέλουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα. Στο σπίτι η Λουΐζα έχει προβλήματα με τον γιο της, Αρκάντιο, που μεταχειρίζεται τη μητέρα του σαν να ήταν σκλάβα. Στο μεταξύ, οι φήμες για την Τερέζα αρχίζουν να εξαπλώνονται σε όλη την Ακαδημία, αφού το πρόσωπό της μοιάζει πολύ με ένα πορτρέτο που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες για να εντοπίσουν τον ύποπτο για τη δολοφονία του πρέσβη στην Πορτογαλία.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.
Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.