Με τα μάτια της Τερέζας Σ1:Επ1

Διαθέσιμο έως 30/11/2020

Σεβίλη 1920. Η Τερέζα μια γυναίκα 40 ετών, φτάνει στη Σεβίλλη, ξεφεύγοντας από τη μυστηριώδη δολοφονία του Ισπανού πρέσβη στη Λισαβόνα και αναζητεί ένα όνομα: Ρομπέρτα Λούνα, μαθήτρια στην Ακαδημία Κυριών της πόλης.
Προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες για τη νεαρή γυναίκα, η Τερέζα αποφασίζει να προσποιηθεί τη δασκάλα και να ζητήσει μια θέση στην Ακαδημία. Παρά την έκπληξη της νέας διευθύντριας Μανουέλας, για τις προοδευτικές της απόψεις, η Τερέζα καταφέρνει να πάρει μια θέση ανάμεσα στο διδακτικό προσωπικό της Ακαδημίας. Όμως, τίποτα δεν θα είναι εύκολο για την Τερέζα, καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με την αντίδραση της πιο έμπειρης συναδέλφου της, Λουίζας, αλλά και τις αποδοκιμασίες μερικών μαθητριών της που δεν είναι συνηθισμένες σε μια μόρφωση που τις βοηθά να σκέφτονται και να ενεργούν ανεξάρτητες.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.
Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.