ΕΡΤ3 – “ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Νικολούδης (trailer)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018, στις 22:45

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 6

Στο έκτο επεισόδιο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μια άκρως εξομολογητική κουβέντα, μιλάει για την μητέρα του και τον πατέρα του. Θυμάται τα παράξενα παιδικά του καλοκαίρια στη Νάξο, σε κείνο το μοναστήρι… Σχολιάζει την οδική συμπεριφορά του Έλληνα. Έχει εμπιστοσύνη στην θάλασσα, παρά τους άγριους καιρούς που’ χει αντιμετωπίσει. Κι όταν ο Κωστής τον προκαλεί να βάλει το χέρι στην τσέπη του, βγάζει 1 ευρώ και 40 λεπτά, αποδεικνύοντας πως η σχέση του με το χρήμα παραμένει «άστα να πάνε». Στο παιχνίδι «Μαζί της θα ήθελα», δηλώνει «θα ήθελα να κάνω ανομολόγητα πράγματα με την Μάρθα Καραγιάννη την εποχή της Φίνος Φιλμς», πως έχει παίξει τάβλι με την Τζένη Καρέζη και πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι ο άνθρωπος του. «Απόψε κάνει μπαμ» και ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Δημήτρης Νικολούδης, ο οποίος θυμάται την πρώτη του συνάντηση με τον Μάνο Χατζιδάκι κι ερμηνεύει τραγούδια του Ντίνου Χριστιανόπουλου, του Γιάννη Σπανού και φυσικά του θρυλικού Μάνου.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Σιαδήμας
Οπερατέρ: Δράκος Πολυχρονιάδης, Γιώργος Μάνος, Στάθης Βασιλειάδης, Σάκης Γιούμπασης
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Β. Ηχολήπτη: Αχιλλέας Τυρνενόπουλος
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Δέσποινα Ταραντσοπούλου
Μουσικοί: Ιόλη Ρώσσιου, Έφη Δαγδηλέλη, Άρης Τέγος
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτη-Β. Δ/ντη Παραγωγής: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Παραγωγής- Χειριστής Κονσόλας: Χρίστος Χατζηϊωαννίδης
Β. Αρχισυντάκτη: Δέσποινα Καβύρη

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης