ΕΡΤ3 – “ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Ουζουνίδου, Κοροβίνης, Παπαϊωάννου (trailer)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018, στις 22:30

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 11: Ουζουνίδου, Κοροβίνης, Παπαϊωάννου

Στο ενδέκατο επεισόδιο (Β’ κύκλος), η εξαιρετική ηθοποιός Λένα Ουζουνίδου απαντάει με χιούμορ σε όλες τις κανονικές και τις απίθανες ερωτήσεις του Κωστή, κι αποδέχεται γελώντας τον χαρακτηρισμό «Μις Κομοτηνή για πάντα», μιας και κατάγεται από τα βουνά της Ροδόπης. Ερμηνεύει με το δικό της μαγικό τρόπο Μάνο Χατζιδάκι αλλά και την «Μελωδία της Ευτυχίας» και περνάει με άριστα όλες τις δοκιμασίες του «Απόψε Κάνεις Μπαμ»- στο «Μπες στον ρόλο» η λαχτάρα της για το γαλακτομπούρεκο είναι ρόλος για Όσκαρ. Ο αγαπημένος συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης εξηγεί την σημειολογία της φράσης «Απόψε κάνεις Μπαμ» και φυσικά ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι. Μιλάει με πάθος για τις πατρίδες του, Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη, για το ρεμπέτικο τραγούδι και θυμάται όμορφες στιγμές με την Μελίνα Μερκούρη, την Τζένη Καρέζη και την Χαρούλα Αλεξίου. Τέλος, η Ντίνα Παπαϊωάννου, μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή, μιλάει για τον συνθέτη της καρδιά της, Γιάννη Σπανό και φυσικά για τα γήπεδα και τον Ηρακλή- ο άνδρας της Λάκης Παπαϊωάννου, είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Σιαδήμας
Οπερατέρ: Δράκος Πολυχρονιάδης, Γιώργος Μάνος, Στάθης Βασιλειάδης, Σάκης Γιούμπασης
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Β. Ηχολήπτη: Αχιλλέας Τυρνενόπουλος
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Δέσποινα Ταραντσοπούλου
Μουσικοί: Ιόλη Ρώσσιου, Έφη Δαγδηλέλη, Άρης Τέγος
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτη-Β. Δ/ντη Παραγωγής: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Παραγωγής- Χειριστής Κονσόλας: Χρίστος Χατζηϊωαννίδης
Β. Αρχισυντάκτη: Δέσποινα Καβύρη

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης