Μαμά-Δες | Επ9

Οι μαμά – δες και η Ζωή Κρονάκη έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2 για να μας λύσουν όλες μας τις απορίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συναντά τη Ζωή και μιλάει για την περίοδο που απείχε από τη δουλειά της και αφιερώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της, για τις αλλαγές που έφεραν τα παιδιά στη σχέση με το σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη, αλλά και για την κοινή τους σκέψη να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Η αλπινίστρια Βανέσα Αρχοντίδου περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή. Μια μαμά δύο παιδιών που κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα, με την αγάπη της για την ορειβασία και κατάκτησε τις έξι από τις επτά υψηλότερες κορυφές του κόσμου. Σε ένα μοναδικό true story, μοιράζεται μαζί μας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να ανέβει στο Έβερεστ, αλλά και πόσο της έλειπαν τα παιδιά της.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου συμβουλεύει τους γονείς πώς να ξεχωρίζουν τα σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί τους έχει άγχος.

Πώς θα κόψει το παιδί μας την πιπίλα; Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης δίνει έξυπνα και εύκολα tips για να μας βοηθήσει να το καταφέρουμε.

Η αγαπημένη μαγείρισσα Μαματσίτα και η μικρή Κίρα μπαίνουν ξανά στην κουζίνα και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.

Ένα πετυχημένο ζευγάρι συγγραφέων η Μαρίνα Γιώτη και ο Κώστας Κρομμύδας μιλούν για τις δυσκολίες της συγγραφής ενός παιδικού βιβλίου, ενώ παίρνουν μέρος και σε ένα απολαυστικό challenge για ζευγάρια.

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Μάνος Γαστεράτος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Κυπριώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Βέρα Ψαρρά
Εικονολήπτης: Άγγελος Βινιεράτος
Μοντάζ: Γιώργος Σαβόγλου
Βοηθός μοντάζ: Ελένη Κορδά
Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Τσαγκάρης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Καραμήτσος
Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage
Επιμέλεια μακιγιάζ: Όλγα Κυπριώτου
Εκτέλεση παραγωγής: Λίζα Αποστολοπούλου
Eco Mum: Έλενα Χαραλαμπούδη
Τίτλοι: Κλεοπάτρα Κοραή
Γραφίστας: Τάκης Πραπαβέσης
Σχεδιασμός σκηνικού: Φοίβος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: WETHEPEOPLE

Αρχική