Μαμά-Δες | Επ7

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά – δες έρχονται και αυτό το Σάββατο 28.11 στις 17:00, στην ΕΡΤ 2 για να σας λύσουν όλες τις απορίες σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά σας.

Μια πολύ “δυνατή” γυναίκα, η Ιωάννα έρχεται στις Μαμά – δες και μας λέει τη δική της ιστορία ζωής.
Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά αυτό δεν την πτόησε και μερικά χρόνια αργότερα, έκανε τη δική της οικογένεια. Οι δύο κόρες της και ο σύζυγος της είναι, όπως λέει, ο λόγος που ονειρεύεται.

Η Ζωή Κρονάκη συναντά την Ελένη Χατζίδου.
Η τραγουδίστρια μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και γιατί γέννησε χωρίς επισκληρίδιο.

Η eco mama της εκπομπής Έλενα Χαραλαμπούδη πηγαίνει σε έναν ιππικό όμιλο και ανακαλύπτει τα πάντα για τη θεραπευτική ιππασία και τα οφέλη της.

Οι αδερφές Κλέλια και Άννη Πανταζή μιλούν για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν να είναι αδέλφια, αλλά και για το δικό τους μοναδικό δέσιμο.

Οι ζωγραφιές των παιδιών μας μπορεί να κρύβουν πράγματα που εκείνα δεν θα μας πουν ποτέ. Με την βοήθεια μίας παιδοψυχολόγου, αναλύουμε ζωγραφιές που κρύβουν πολύ σημαντικά μηνύματα των παιδιών.

Για το τέλος, ο κωμικός ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης έρχεται στο “Μπαμπά μίλα” και μας μιλάει για τον εναλλακτικό τρόπο που εκείνος και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Ούστα μεγαλώνουν τον γιο τους.

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Μάνος Γαστεράτος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Κυπριώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Βέρα Ψαρρά
Εικονολήπτης: Άγγελος Βινιεράτος
Μοντάζ: Γιώργος Σαβόγλου
Βοηθός μοντάζ: Ελένη Κορδά
Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Τσαγκάρης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Καραμήτσος
Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage
Επιμέλεια μακιγιάζ: Όλγα Κυπριώτου
Εκτέλεση παραγωγής: Λίζα Αποστολοπούλου
Eco Mum: Έλενα Χαραλαμπούδη
Τίτλοι: Κλεοπάτρα Κοραή
Γραφίστας: Τάκης Πραπαβέσης
Σχεδιασμός σκηνικού: Φοίβος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: WETHEPEOPLE

Αρχική