Μαμά-Δες | Επ14

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά – δες έρχονται και αυτό το Σάββατο 23.01.2021 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2 για να σας λύσουν όλες τις απορίες, να σας εμψυχώσουν και να σας ψυχαγωγήσουν.

Η εκπομπή μπαίνει στην Κιβωτό του Κόσμου και η Ζωή Κρονάκη μιλάει με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, αλλά και για το πώς οι δυο τους έχουν γίνει γονείς για όλα αυτά τα παιδιά.
Ακόμα, δυο νέα παιδιά που έχουν μεγαλώσει στην κιβωτό και έχουν πλέον ενηλικιωθεί, μιλούν στην εκπομπή και περιγράφουν πως εκείνα πλέον με τη σειρά τους προσφέρουν βοήθεια στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό.
Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου περιγράφει τη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της, όταν έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και πώς κατάφερε να την αντιμετωπίσει.
Η Αμαλία Κυπαρίσση, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδοπούλου, μιλάει για τα μαθησιακά προβλήματα που αντιμετώπισε το παιδί της και για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να το δεχτεί.
Ο παιδίατρος Αντώνης Δαρζέντας συμβουλεύει τους γονείς σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να τους ανησυχήσει ο πυρετός και ο επίμονος βήχας στο παιδί τους.
Η σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη τονίζει πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσει την απαιτητική καριέρα της με το μεγάλωμα των δύο παιδιών της.
Τέλος, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλάει για τα δύο παιδιά του και πώς άλλαξαν τη ζωή του όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ηλικία 37 ετών.
Ενώ περιγράφει και την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο πάνω από ένα μήνα.

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Μάνος Γαστεράτος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Κυπριώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Βέρα Ψαρρά
Εικονολήπτης: Άγγελος Βινιεράτος
Μοντάζ: Γιώργος Σαβόγλου
Βοηθός μοντάζ: Ελένη Κορδά
Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Τσαγκάρης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Καραμήτσος
Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage
Επιμέλεια μακιγιάζ: Όλγα Κυπριώτου
Εκτέλεση παραγωγής: Λίζα Αποστολοπούλου
Eco Mum: Έλενα Χαραλαμπούδη
Τίτλοι: Κλεοπάτρα Κοραή
Γραφίστας: Τάκης Πραπαβέσης
Σχεδιασμός σκηνικού: Φοίβος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: WETHEPEOPLE