Μαμά-Δες | Επ13

Σε ένα συγκλονιστικό true story, μαθαίνουμε την ιστορία μια μαμάς που βίωσε επιλόχειο κατάθλιψη, ενώ η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη συμβουλεύει γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση, για το πώς να αναγνωρίσουν τα σημάδια και πώς να αντιμετωπίσουν την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Φαραζή μιλάει για την κόρη της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο της υποκριτικής από όταν έγινε μαμά.

Ο σεφ Γιώργος Γεράρδος, μαζί με την κόρη του Αδαμαντία, φτιάχνουν γευστικά μεξικάνικα μπουρίτο.

Μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το θηλασμό και αν κινδυνεύει ένα βρέφος από το μητρικό γάλα, αν η μαμά του νοσεί από κορωνοϊό.

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου από την Αμερική όπου μένει μιλάει για τα δυο παιδιά της, τη ζωή μακριά από την Ελλάδα, αλλά και τις δυσκολίες της γέννας εν μέσω πανδημίας.

Η γνωστή Life coach Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει τις μαμάδες για το πώς να επαναφέρουν στην επιφάνεια τη θηλυκή τους πλευρά, την οποία έχουν παραμερίσει με τον ερχομό του παιδιού τους.

Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός συναντάει τη Ζωή Κρονάκη και μιλάει για τα τρία παιδιά του, τη συγγραφή παραμυθιών, ενώ αποκαλύπτει πως με την πρώην σύζυγό του αλλά και τη νέα του σύζυγο είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Μάνος Γαστεράτος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Κυπριώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Βέρα Ψαρρά
Εικονολήπτης: Άγγελος Βινιεράτος
Μοντάζ: Γιώργος Σαβόγλου
Βοηθός μοντάζ: Ελένη Κορδά
Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Τσαγκάρης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Καραμήτσος
Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage
Επιμέλεια μακιγιάζ: Όλγα Κυπριώτου
Εκτέλεση παραγωγής: Λίζα Αποστολοπούλου
Eco Mum: Έλενα Χαραλαμπούδη
Τίτλοι: Κλεοπάτρα Κοραή
Γραφίστας: Τάκης Πραπαβέσης
Σχεδιασμός σκηνικού: Φοίβος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: WETHEPEOPLE