Μαμά-Δες | Επ10

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα έρχεται στις “Μαμά – δες” και μιλάει για τα δυο παιδιά της και τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή της.

Η Μαρία, μια γυναίκα που έφυγε πριν χρόνια από την Αθήνα για να ζήσει στη Σίκινο, λίγο πριν γεννήσει μιλάει για τις δύο αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε και πώς κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος.

Η νευροβιολόγος Ζέτα Γάκη συμβουλεύει τους γονείς για το πόσο χρόνο μπορούν να περνούν τα παιδιά τους μπροστά σε μια οθόνη και αποκαλύπτει ποια σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκληθούν σε ένα παιδί που παρακολουθεί περισσότερες ώρες τηλεόραση, tablet ή κινητό.

Η αγαπημένη μαγείρισσα Μαματσίτα μπαίνει ξανά στην κουζίνα με τη μικρή Κίρα και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικη σαλάτα με κρουτόν από φύλλο σφολιάτας και ρόδι.

Μαθαίνουμε τα πάντα για τη ρομποτική για παιδιά.
Πώς βοηθάει τα παιδιά να σκέφτονται και να λειτουργούν στην καθημερινότητα τους.

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλάει για τα δυο παιδιά που μεγαλώνει μόνη της, αλλά και το πρόβλημα στον εγκέφαλο που της προκαλεί κενά μνήμης.

Για το τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έρχεται στην εκπομπή και στη στήλη «Μπαμπά μίλα» και μιλάει για το γιο του Ιερώνυμο.

Πώς άλλαξε η ζωή του όταν στα 45 έγινε πατέρας αλλά και για τον δικό του πνευματικό πατέρα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που τον μεγάλωσε.

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Μάνος Γαστεράτος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Κυπριώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Βέρα Ψαρρά
Εικονολήπτης: Άγγελος Βινιεράτος
Μοντάζ: Γιώργος Σαβόγλου
Βοηθός μοντάζ: Ελένη Κορδά
Πρωτότυπη μουσική: Μάριος Τσαγκάρης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Καραμήτσος
Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage
Επιμέλεια μακιγιάζ: Όλγα Κυπριώτου
Εκτέλεση παραγωγής: Λίζα Αποστολοπούλου
Eco Mum: Έλενα Χαραλαμπούδη
Τίτλοι: Κλεοπάτρα Κοραή
Γραφίστας: Τάκης Πραπαβέσης
Σχεδιασμός σκηνικού: Φοίβος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: WETHEPEOPLE