SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ξηρά σύκα Κύμης, Ξινομυζήθρα Κρήτης και Φασόλια Πρεσπών.

Ο αγαπητός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μας “μυεί” στα μυστικά των πολύτιμων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. Μυστικά, τα οποία θα υιοθετήσετε στην μαγειρική σας, κάνοντάς την πεντανόστιμη και ξεχωριστή!

Ετοιμάζει κάστανα στιφάδο με ξηρά σύκα Κύμης και μανιτάρια, συνεχίζει με μπουρέκι γλυκοκολοκύθας σκεπαστό με ξινομυζήθρα Κρήτης και τέλος, φτιάχνει μπακαλιάρο πλακί με φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα Πρεσπών.
Στην παρέα προστίθεται να μας ενημερώσει για τα ξηρά σύκα Κύμης η παραγωγός Ευαγγελία Μύταλα, επίσης η διατροφολόγος Αλεξία Κατσαρού θα μας μιλήσει για τη διατροφική αξία που έχει η ξινομυζήθρα Κρήτης.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions