SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ξύγαλο Σητείας, ακτινίδιο Πιερίας, ελαιόλαδο Πρέβεζας

Ο αγαπημένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα του και μαγειρεύει με τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, εκπληκτικές συνταγές, ντοματίνια γεμιστά με ξύγαλο Σητείας, παξιμάδι και αρωματικά, αλμυρό κέικ λαδιού με ακτινίδιο Πιερίας και φέτα και λαδόπιτες σκορδάτες, με γραβιέρα και ελαιόλαδο Πρέβεζας.

Στην παρέα προστίθεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Αντώνης Κουτελιδάκης, για να μας ενημερώσει για το ακτινίδιο Πιερίας, καθώς και η διατροφολόγος Μαλακού Ευαγγελία, για να μας μιλήσει για το ξύγαλο Σητείας.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions