SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ξινομυζήθρα Κρήτης, φασόλια μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου, μήλα Ζαγοράς Πηλίου

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου  μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει σφακιανόπιτες με Ξινομυζήθρα Κρήτης, σαλάτα με φασόλια κοινά Μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου και αβοκάντο και ρολό σφολιάτας με μήλα Ζαγοράς Πηλίου και τζίντζερ.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions