SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Τοματάκι Σαντορίνης, Κασέρι, Σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων

Ο ταλαντούχος Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ανοίγει την πόρτα στα ΠΟΠ προϊόντα και τη νοστιμιά τους!

Μας καλωσορίζει και μας μαγειρεύει μια εξαιρετική ντοματόσουπα με τοματάκι Σαντορίνης, μια τραγανή μπομπότα με κασέρι και συκώτι σαβόρε με σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων.
Στην παρέα προστίθεται η παραγωγός Χριστιάνα Λύτρα, να μας ενημερώσει για τα εκλεκτά σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων, καθώς και ο διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας να μας μιλήσει για το ξεχωριστό τοματάκι Σαντορίνης.

Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

 

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions