SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Σφέλα, αρνάκι Ελασσόνας, αγκινάρες Ιρίων

Με τα εκλεκτότερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ανά χείρας, ο αγαπημένος μας σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζεται να δημιουργήσει τις πιο πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές.

Μας διδάσκει νέες τεχνικές και μας αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά που κάνουν την μαγειρική παιχνίδι!

Ετοιμάζει σφέλα στη λαδόκολλα με γαύρο σαν σαγανάκι, αρνάκι Ελασσόνας και παστό μπακαλιάρο στην κατσαρόλα με σταμναγκάθι και πράσο αυγολέμονο, και χοιρινό με αγκινάρες Ιρίων και στάκα στο φούρνο.

Στην παρέα έρχεται από την Ελασσόνα, ο πρόεδρος ΕΔΟΚ Ελευθέριος Γίτσας να μας ενημερώσει για το αρνάκι Ελασσόνας, καθώς και η διατροφολόγος Κλεοπάτρα Κετσελίδη να μας αναλύσει τη διατροφική αξία της σφέλας.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions