SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Πηχτόγαλο Χανίων, Κονσερβολιές Άμφισσας, Μήλο Καστοριάς

Ο αγαπητός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, έχοντας σύμμαχους το ταλέντο του, τη δημιουργικότητά του και τα εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ετοιμάζει γύρο από κατσικάκι σε νεράτη πίτα με πηχτόγαλο Χανίων, συνεχίζει με θράψαλο σωτέ με χόρτα αχνιστά, κονσερβολιές Άμφισσας και λευκή σοκολάτα και τελειώνει με κέικ μήλου Καστοριάς, με λεβάντα, λευκή σοκολάτα και κρεμμύδι.

Στην παρέα έρχεται από την Άμφισσα ο Πρόεδρος Συνεταιρισμών Ηλίας Ξηρός να μας ενημερώσει για τις κονσερβολιές Άμφισσας, καθώς και η διατροφολόγος Κατερίνα Βάμβουκα να μας μιλήσει για το πηχτόγαλο Χανίων.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions