SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Πατάτα Κάτω Νευρκοπίου, Κοπανιστή, Κοσνερβολιές Στυλίδας, Αλέξανδρος Δαβιλάς

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μας ξαφνιάζει ευχάριστα για ακόμη μια φορά με τις πρωτότυπες συνταγές του.

Με πολύ κέφι και με τα εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε στη διάθεσή του, ξεκινά ένα γευστικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.
Μπαίνει στην κουζίνα του και υποδέχεται τον πολλά υποσχόμενο ταλαντούχο ηθοποιό Αλέξανδρο Δαβιλά, ο οποίος δηλώνει υπάκουος μαθητής και μαθαίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε.
Το πρώτο πιάτο είναι πατατόσουπα βελουτέ με πατάτα κάτω Νευροκοπίου, καμένο πράσο και καβουρδισμένα λευκά αμύγδαλα, το δεύτερο λαζάνια τουρλού και κοπανιστή και για το τέλος, ο σεφ φτιάχνει κουλουράκια με κονσερβολιές Στυλίδας και ρίγανη.
Στην παρέα έρχεται ο Χρήστος Στάμος εκπρόσωπος συνεταιρισμού Στυλίδας να μας ενημερώσει για τις κονσερβολιές Στυλίδας.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions