SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Μπάτζος, ελαιόλαδο

Μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία ετοιμάζεται να μας χαρίσει για ακόμη μία φορά, ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, έχοντας προμηθευτεί τα εκλεκτότερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε!
Μοναδικές, νόστιμες και εύκολες συνταγές, που θα μετατρέψουν την κάθε κουζίνα σε γευστικό παράδεισο!

Ξεκινά με χόρτα τσιγαριαστά με μπάτζο και αβγό βραστό μελάτο και στη συνέχεια, ετοιμάζει σου γεμιστά με μους ελαιόλαδου και φρέσκα αρωματικά χόρτα και γλάσο λεμονιού.

Στην παρέα προστίθεται ο Κωνσταντίνος Λύρης, πιστοποιημένος γευσιγνώστης ελαιολάδου και κριτής σε κορυφαίους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, ο οποίος μας παραδίδει απλά, αλλά πολύ σημαντικά μαθήματα για το “υγρό χρυσάφι” της χώρας μας.

Επίσης, ο Χρήστος Γαλανός Επ. και Τεχ. τροφίμων να μας ενημερώσει για τον μπάτζο.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions