SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Μετσοβόνε, φάβα Σαντορίνης, πευκοθυμαρόμελο Κρήτης

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει κολοκυθάκια ό γκραντέν με Μετσοβόνε, φάβα Σαντορίνης με πατάτες και πιπεριές και λαχταριστές μπουκιές φυστικοβούτυρου με πευκοθυμαρόμελο Κρήτης.

Στην παρέα, αποκαλύπτει τα μυστικά του πευκοθυμαρόμελου Κρήτης, ο παραγωγός Νίκος Μπαρτζης, ενώ η διαιτολόγος Δουλγέρη Αναστασία μας μιλάει για τον διατροφικό θησαυρό του τυριού Μετσοβόνε.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions