SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Μαστίχα Χίου, λαδοτύρι Μυτιλήνης, μήλα Πιλάφα Τριπόλεως

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει Μοσχαράκι με Μαστίχα Χίου, κρεμμυδάκια και πουρέ γλυκοπατάτας Λουκανόπιτες με Λαδοτύρι Μυτιλήνης και Τάρτα με Μήλα Ντελίσιους Πιλαφά Τριπόλεως και κράμπλ από τριμμένο.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για την Μαστίχα Χίου η Ελευθερία Πουρναρά από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μας μιλάει για την διατροφική αξία του γευστικότατου Λαδοτυριού Μυτιλήνης

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions