SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Μανούρι, φιστίκι Αιγίνης, ροδάκινο Νάουσας

Ο αγαπημένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα του με πολύ καλή διάθεση και με εφόδιο τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ετοιμάζει, σαρδέλες παντρεμένες με μανούρι τυλιχτές σε φύλλα βασιλικού, παστέλι μελιού με φιστίκι Αίγινας και δίκταμο και εύκολη πατσαβουρόπιτα με ροδάκινο Νάουσας, τυρί κρέμα και καρύδα.

Στην παρέα προστίθεται η εκπρόσωπος τυροκομείου Χριστίνα Κουτσοτόλη, για να μας ενημερώσει για το μανούρι, καθώς και η διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση, να μας μιλήσει για το φιστίκι Αίγινας.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions