SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Μανούρι, Αγουρέλαιο Χαλκιδικής, Σύκα Βραυρώνος Μαρκόπουλου

Και αυτή την Κυριακή, ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει, Σαρδέλες παντρεμένες με αγουρέλαιο Χαλκιδικης και μυρωδικά, Παπουτσάκια με μανούρι, Σαλάτα με Σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων, κάσιους και άνηθο .
Η παραγωγός Μιράντα Χασιώτη μας μιλάει για τα εκλεκτά Σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου, ενώ την διατροφική αξία από το εκλεκτό τυρί Μανούρι εξηγεί ο γνωστός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης. Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στη μια και τέταρτο το μεσημέρι, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions