SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Λαδοτύρι Μυτιλήνης, πράσινη κονσερβολιά Άρτας, μανταρίνι Χίου

Ο χαρισματικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα με πολύ έμπνευση και τη διάθεση στα ύψη να δημιουργήσει ξεχωριστές λαχταριστές συνταγές!

Εφοδιάζεται λοιπόν με τα πολύτιμα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, και ξεκινά να μαγειρεύει ονειρεμένα πιάτα!

Ετοιμάζει λεμόνια γεμιστά με ριγανάτες χοιρινές μπουκίτσες και λαδοτύρι Μυτιλήνης, ταλιατέλες με ‘’πέστο’’ πράσινης κονσερβολιάς Άρτας και κάστανου με αβγό μάτι, και τέλος χοιρινό ‘’μανταρινάτο’’ με μανταρίνι Χίου στη γάστρα με πράσο σελινόριζα, λευκό ξύδι και άγρια μέντα.

Στην παρέα έρχεται ο παραγωγός Γιάννος Ρόδος να μας ενημερώσει για το λαδοτύρι Μυτιλήνης, καθώς και η διατροφολόγος Ευαγγελία Αυγεράκη να μας αναλύσει τη διατροφική αξία των μανταρινιών Χίου.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions