SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Κατίκι Δομοκού, Τραγανά κεράσια Ροδοχωρίου

ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει Σαλάτα με μελιτζάνα, Λαδοτύρι Μυτιλήνης και μοσχαρίσια δισκάκια, κιμαδόπιτα με Κατίκι Δομοκού και Κέικ με Κεράσια Τραγανά Ροδοχωρίου.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για το Λαδοτύρι Μυτιλήνης ο παραγωγός Γρηγόρης Θεοδοσίου και η διατροφολόγος Ελένη Τσαχάκη μας μιλάει για την διατροφική αξία των κερασιών Ροδοχωρίου.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions