SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κρόκος Κοζάνης, Καλαθάκι Λήμνου, Κουμ κουάτ Κέρκυρας

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές με Κρόκο Κοζάνης, Καλαθάκι Λήμνου και Κουμ Κουάτ Κέρκυρας.
Μαζί του, ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Ταραντίλης και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος, οι οποίοι μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Οι Θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions