SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κουμ κουάτ Κέρκυρας, Πατάτα Νάξου, Μανούρι

Εφοδιασμένος με εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας.

Με τα καλύτερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε στη διάθεσή του, ο δημιουργικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ξεχωριστές νοστιμιές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μαγειρεύει γαύρο με σταμναγκάθι, αβγοτάραχο και κουμ-κουάτ Κέρκυρας.

Ετοιμάζει, στη συνέχεια, ραβιόλι βρασμένο σε τσάι γεμιστό με πατάτα Νάξου και σπαράγγια, και τέλος φτιάχνει vegetarian burger με ψητό μανούρι.

Στην παρέα προστίθεται, από την Κέρκυρα, ο παραγωγός Φάνης Παπουτσής να μας ενημερώσει για το Κουμ-κουάτ, καθώς και η διατροφολόγος Έφη Κολοβέρου να μας μιλήσει για την πατάτα Νάξου.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions