SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κοπανιστή Κυκλάδων, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Ροδάκινα Νάουσας

Αυτή την Κυριακή, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει Burittos με κοπανιστή και κιμά, χοιρινό κότσι με ξηρά σύκα Ταξιάρχη και πατάτες με σαλάτα κους κους και ροδάκινα Νάουσας.
Μαζί του, ο παραγωγός της κοπανιστής, Θοδωρής Κούκας μιλάει για τη διαδικασία παραγωγής του εκλεκτού τυριού που έχει ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας, ενώ η διατροφολόγος Εμμανουέλα Φωτεινού μας δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για τα ξηρά σύκα Ταξιάρχη.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις μια και τέταρτο το μεσημέρι, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions