SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κελυφωτό φιστίκι Μεγάρων, Κρασοτύρι Κω, Μήλα Ντελίσιους Πιλαφά Τριπόλεως

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει πίτα με κιμά και Κελυφωτό φιστίκι Μεγάρων, σαλάτα με κριθαράκι, λαχανικά και Κρασοτύρι Κω και μπιφτεκάκια με μήλα ντελίσιους Πιλαφά Τριπόλεως.

Στην παρέα μας ο Γιάννης Αμοράτης παραγωγός του Φυστικιού Μεγάρων μας μιλάει για τα εκλεκτά φυστίκια Μεγάρων, ενώ ο διατροφολόγος Γιάννης Κάλφας για τα μήλα ντελίσιους πιλαφά Τριπόλεως.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions