SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κεφαλογραβιέρα, τοματάκι Σαντορίνης, Σταφίδα Ηλείας

Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει, Χοιρινή κρασοτηγανιά με κεφαλογραβιέρα, Αβγόφετες με τοματάκια Σαντορίνης και Brownies με σταφίδες Ηλείας και καρύδια.

Μαζί του, η Ερευνήτρια Κέντρο Ερεύνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών Κυριακή Χρυσού Καρατζά μιλάει για το τοματάκι Σαντορίνης και η διατροφολόγος Φανή Πρεβέντη αναλύει διατροφικά την Κεφαλογραβιέρα.

Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις μια και τέταρτο το μεσημέρι, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions