SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κεφαλογραβιέρα, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, μήλα Καστοριάς

Ο δημιουργικός Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης εξοπλίζεται με εξαιρετικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε και ξεκινά να δημιουργεί νοστιμιές, αρχίζει με χοιρινό κότσι γεμιστό με κεφαλογραβιέρα στη γάστρα, συνεχίζει με πατάτες τηγανητές με στάκα, σύκο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου και τελειώνει στριφτόπιτα με μήλα Καστοριάς και κασέρι.
Στην παρέα έρχεται ο σύμβουλος διατροφής Θαλής Παναγιώτου να μας ενημερώσει για τη θρεπτική αξία της κεφαλογραβιέρας, καθώς και η γεωπόνος-ζωοτέχνης Κατερίνα Παπαλέξη να μας μιλήσει για το αυγοτάραχο Μεσολογγίου.

Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions