SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Κασέρι, Φασόλια Βανίλιες Φενεού, Μελεκούνι Ρόδου

Ο αγαπημένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές και αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών που χρησιμοποιεί.

Ξεκινά με κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό με Κασέρι και φασκόμηλο, συνεχίζει με “Φασολάδα” στη γάστρα με Βανίλιες Φενεού και χταποδάκι και για το κλείσιμο, ετοιμάζει ρολάκια από Μελεκούνι Ρόδου με λουκούμι και αμύγδαλο.
Καλεσμένη στο πλατό να μας ενημερώσει για το κασέρι είναι η εκπρόσωπος τυροκομείου Αίγλη Τριγώνη, επίσης ο διατροφολόγος Αντώνης Βλασσόπουλος θα μας μιλήσει για την διατροφική αξία που έχουν τα φασόλια Βανίλιες Φενεού.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions