SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Καλαθάκι Λήμνου, Αρνάκι Ελασσόνας, Ξερά σύκα Κύμης

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει φαρφάλες με γαρίδες, καλαθάκι Λήμνου και ούζο, αρνάκι Ελασσόνας καρέ με κρούστα μυρωδικών και σάλτσα κρασιού και πουτίγκα με ξερά σύκα Κύμης.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για το καλαθάκι Λήμνου θα είναι ο παραγωγός Μιχάλης Χρυσάφης, ενώ ο διατροφολόγος Βαγγέλης Παπαταξιάρχης μας αναλύει διατροφικά το αρνάκι Ελασσόνας.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions