SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Γραβιέρα Νάξου, τοματάκι Σαντορίνης, κρόκος Κοζάνης

Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει Πικάντικο Αρνάκι με Γραβιέρα Νάξου, Ντοματοκεφτέδες με Τοματάκι Σαντορίνης και ντίπ γιαουρτιού και Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Μαζί του, η παραγωγός Γραβιέρας Νάξου Αρχοντούλα Μαράκη αποκαλύπτει μυστικά της παραγωγής του ξεχωριστού αυτού τυριού, ενώ η διατροφολόγος Ελένη Τσαχάκη αναλύει διατροφικά το τοματάκι Σαντορίνης. Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στη μια και τέταρτο το μεσημέρι, στην ΕΡΤ2.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι συνταγές με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα έρχονται στο πιάτο σας!

Οι Θησαυροί της ελληνικής φύσης κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.
Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions