SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Γραβιέρα Νάξου, φασόλια Κάτω Νευροκοπίου

Ο αγαπητός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα και με εφόδιο τα πολύτιμα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές.

Ετοιμάζει μαντί με αρνίσιο κιμά γραβιέρα Νάξου και σάλτσα γιαουρτιού και σαλάτα με πορτοκάλι, αβοκάντο, ρέγγα και φασόλια κοινά μεσόσπερμα κάτω Νευροκοπίου.
Στην παρέα έρχεται από την όμορφη Νάξο, ο αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ Ιάκωβος Βαλέρης να μας ενημερώσει για τη γραβιέρα Νάξου, καθώς και η διατροφολόγος Νατάσα Γεωργιουδάκη να μας αναλύσει τη διατροφική αξία των μεσόσπερμων φασολιών κάτω Νευροκοπίου.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions