SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Γραβιέρα Κρήτης, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει, Σουτζουκάκια με γραβιέρα Κρήτης και Σάλτσα Βασιλικού, Σούπα βελουτέ με πατάτα πράσο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Μπισκότα βρώμης με Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα και καρύδια.

Στην παρέα, αποκαλύπτει τα μυστικά της Γραβιέρας Κρήτης , ο παραγωγός Κώστας Γρηγόρης, ενώ την διατροφική αξία του αυγοτάραχου υπογραμμίζει η διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions