SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Γραβιέρα Αγράφων, Κονσερβολιά Αμφίσσης και Κουμ Κουάτ Κέρκυρας

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει αλμυρό κέικ με πιπεριές, γραβιέρα Αγράφων και αλλαντικά, παπαρδέλες με κονσερβόλια Αμφίσσης και λιαστή ντομάτα και κέικ και με κούμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού.

Μαζί του, ο παραγωγός της Γραβιέρας Αγράφων Δημήτρης Κίσσας ξεδιπλώνει τα πιο γευστικά μυστικά της γραβιέρας, ενώ η διατροφολόγος Δήμητρα Αλεξανδρή μας δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για το κουμ κουάτ.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions