SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φυστίκι, φασόλια Πρεσπών, κατίκι Δομοκού

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει ρολά κανταΐφι με φιστίκι Φθιώτιδας, σούπα με προσούτο, φασόλια Πρεσπών Φλώρινας και κοφτό μακαρονάκι και μελιτζάνα με ντομάτα και κατίκι Δομοκού, μαζί με ομελέτα.

Μαζί του, η παραγωγός Κλαίρη Καραχάλιου εξηγεί τις προδιαγραφές πιστοποίησης για τα Φασόλια Πρεσπών, ενώ ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Μπακόπουλος αναλύει διατροφικά το κατίκι.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions