SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φορμαέλα Αράχωβας, πατάτες Νάξου, ακτινίδιο Σπερχειού

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει φορμαέλα Αράχοβας Παρνασσού τηγανιτή με μαρμελάδα ντομάτας, αρωματικά κεφτεδάκια με χωριάτικες τραγανές πατάτες Νάξου και σάλτσα μαγιονέζας και για επιδόρπιο τούρτα με ακτινίδιο Σπερχειού.

Μαζί του, ο παραγωγός Κωνσταντόπουλος Σεραφείμ εξηγεί γιατί τα ακτινίδια Σπερχειού είναι τόσο γλυκά σε σχέση με τα υπόλοιπα, ενώ ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος αναλύει διατροφικά την φορμαέλα Αράχοβας Παρνασσού.

Παρουσίαση–επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions