SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού, πράσινη Κονσερβολιά Πηλίου, μήλα Καστοριάς

O αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει κολοκυθοκεφτέδες με φορμαέλα Αράχοβας Παρνασσού, κουνουπίδι με κονσερβόλια Πηλίου πράσινη και σαλάτα με μήλα Καστοριάς και κάσιους.
Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για την φορμαέλα Αράχοβας θα είναι ο παραγωγός Ανδρέου Θανάσης ενώ η διατροφολόγος Βάλια Γρηγορίου μας μιλάει για την κονσερβολιά Πηλίου και τη διατροφική τους αξία.
«ΠΟΠ Μαγειρική» H Ελληνική φύση στα καλύτερα της, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions