SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού, φάβα Σαντορίνης, πευκοθυμαρόμελο Κρήτης

Εφοδιασμένος με εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας.

Ξεκινά με πιροσκί με Φορμαέλα Αράχωβας και ντιπ με πιπεριά Φλώρινας, συνεχίζει με ταραμοκεφτέδες με Φάβα Σαντορίνης και κλείνει τη γευστική του διαδρομή με Χανιώτικα ξεροτήγανα, με Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης.

Στην παρέα προστίθεται από την Κρήτη, ο παραγωγός Μιχάλης Μπλεμπλιδάκης να μας ενημερώσει για το Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης, καθώς και ο διατροφολόγος Αντώνης Βλασσόπουλος να μας μιλήσει για την Φορμαέλα Αράχωβας.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions