SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φέτα, Φάβα Φενεού, Σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και μαζί με παράγωγους, διατροφολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Σήμερα, ο αγαπημένος chef Νικόλας Σακελλαρίου, μας μαγειρεύει με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα.
μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές με Κρόκο Κοζάνης, Καλαθάκι Λήμνου και Κουμ Κουάτ Κέρκυρας.
Μαζί του, ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Ταραντίλης και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος, οι οποίοι μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions