SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φάβα Σαντορίνης, Φασόλια Φενεού βανίλια, Ξύγαλο Σητείας

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει Σαλάτα με φασόλια βανίλιες Φενεού, λιαστή ντομάτα και σάλτσα μουστάρδας, Τιραμισου με ξυγαλο Σητείας και Φαβοκεφτέδες με φάβα Σαντορίνης.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για την Φάβα Σαντορίνης ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν ενώ ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος μας αναλύει διατροφικά το Ξύγαλο Σητείας.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

 

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions