SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Φακές Εγκλουβής, κατσικάκι Ελασσόνας, μήλα ντελίσιους Πιλάφα

Εφοδιασμένος με εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας.

Με τα καλύτερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε στη διάθεσή του, ο δημιουργικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ξεχωριστές νοστιμιές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Ο δημιουργικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης εφοδιάζεται με τα εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ξεκινά να μαγειρεύει και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Οι γεύσεις μοναδικές!
Ετοιμάζει σούπα με φακές Εγκλουβής και κάστανα, συνεχίζει με σφακιανό γιαχνί με κατσικάκι Ελασσόνας και για το τέλος, φτιάχνει τηγανίτες αβγού με κρέμα από μήλα Τριπόλεως Ντελίσιους Πιλαφά.
Θα ενημερωθούμε για την φακή Εγκλουβής από τον παραγωγό Γιάννη Στεριώτη και για τη διατροφική αξία που έχουν τα μήλα Τριπόλεως Ντελίσιους θα μας μιλήσει η διατροφολόγος Μαρία Ρίτσου.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions