SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Eλιές θρούμπες Αμπαδιάς Ρεθύμνου, Μετσοβόνε, Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας

Πολύτιμα μυστικά και πεντανόστιμες συνταγές ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει ο εξαιρετικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης.
Με όπλο του τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα κερδίζοντας για ακόμη μια φορά της εντυπώσεις.

Ετοιμάζει πατατοσαλάτα φουρνιστή με ελιές θρούμπες Αμπαδιάς Ρεθύμνου και αντζούγια, σκεπαστή ομελέτα με Μετσοβόνε, πιπεριά και μπρόκολο και τέλος αφράτα μπισκότα με Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας και φουντούκια.
Στην παρέα έρχεται ο καθηγητής επ. τροφίμων Βάϊος Καραθάνος, να μας ενημερώσει για τις Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας, καθώς και η διατροφολόγος Κλεοπάτρα Κετσελίδη να μας αναλύσει τη διατροφική της ελιάς Αμπαδιάς Ρεθύμνου Κρήτης.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions