SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ελιές Καλαμάτας, Κασέρι, Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης

Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει πέρκα με ντομάτα και κρούστα από Ελιά Καλαμάτας, Κοτόπουλο με Σπαγγέτι και κασέρι ό Γκραντέν και σιμιγδαλένιο χαλβά με Σταφίδες Σουλτανίνα Κρήτης.

Μαζί του, ο παραγωγός της Σουλτανίνας Κρήτης Νίκος Γιαννιδάκης μας μιλάει για την διαδικασία παραγωγής της, ενώ η διατροφολόγος Ελένη Τσαχάτη μας δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για τις Ελιές Καλαμάτας.

 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions