SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ελιά θρούμπα Θάσου, Σαν Μιχάλη Σύρου

στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει κριτσίνια με ελιές θρούμπα Θάσου και ντιπ αβοκάντο και ριζότο με μανιτάρια Σαν Μιχάλη.

Μαζί του, ο παραγωγός της Ελιάς Θρούμπας Ηλίας Τσαρικτσόπουλος μας μιλάει για την μοναδικότητα της Ελιάς Θρούμπας, ενώ ο διατροφολόγος Παρασκευάς Παπαχρήστος μας αναλύει διατροφικά το τυρί Σαν Μιχάλη.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις μια και τέταρτο το μεσημέρι, στην ΕΡΤ2.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions