SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Αρσενικό Νάξου, μέλι Ελάτης Μαινάλου, πορτοκάλια Μάλεμε Χανίων

Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει γκιούλμπασι με αρσενικό Νάξου, κέικ με πορτοκάλια Μάλεμε Χανίων και γλάσο σοκολάτας και κοτόπουλο με σάλτσα μελιού Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.

Μαζί του, ο παραγωγός Αρσενικού Νάξου Γιάννης Μανιός αποκαλύπτει μυστικά της παραγωγής του, ενώ η διατροφολόγος Βασιλική Κούργια αναλύει διατροφικά το Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions