SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Αρσενικό Νάξου, Ελαιόλαδο Κρανιδίου Αργολίδας, Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης

Πανέτοιμος και εφοδιασμένος με τα εκλεκτότερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε της χώρας μας, ο αγαπητός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζεται να ξεδιπλώσει στους τηλεθεατές έναν καμβά γεύσεων και νοστιμιάς.

Ξεκινά με νιόκι πατάτας με αρσενικό Νάξου και σάλτσα φασκόμηλο, μπρουσκέτα με μαγιονέζα, ψητή σαρδέλα και αρωματικό μπρινουάζ λαχανικών ελαιόλαδο Κρανιδίου Αργολίδας και, για το τέλος, ετοιμάζει ταχινένια σουσαμόπιτα με σιρόπι από πευκοθυμαρόμελο Κρήτης.

Στο πλατό να μας ενημερώσει για ελαιόλαδο Κρανιδίου Αργολίδας έρχεται ο παραγωγός Βαγγέλης Δημαράκης, καθώς και η διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση, η οποία θα μας μιλήσει για την διατροφική αξία που έχει το αρσενικό Νάξου.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions