SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ανεβατό, πατάτα Κάτω Νευροκοπίου, κελυφωτό φυστίκι Φθιώτιδας

Ο αγαπημένος Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει με τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με Ανεβατό, προσούτο και σπαράγγια.

Συνεχίζει με πατάτες κάτω Νευροκοπίου γιαχνί με ντομάτα, ξηρά δαμάσκηνα και απάκι και για το τέλος, ετοιμάζει ένα φυστικόψωμο της στιγμής με κελυφωτό Φιστίκι Φθιώτιδας.
Στην παρέα έρχεται η παραγωγός-χημικός Τάνια Τζάλλα, να μας ενημερώσει για το Ανεβατό, καθώς και η διατροφολόγος Εύα Τσάκου να μας αναλύσει τη διατροφική αξία της πατάτας κάτω Νευροκοπίου.

Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions