SELECT EPISODES:
ΠΟΠ Μαγειρική | Ανεβατό Γρεβενών, ελαιόλαδο Λακωνίας, ροδάκινα Νάουσας

Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει αλμυρή κολοκυθόπιτα με κρεμμύδια και ανεβατό, σπανακόρυζο με ελαιόλαδο Λακωνίας και ζεστή ροδακινόπιτα με ροδάκινα Νάουσας.
Μαζί του, ο παραγωγός του ανεβατού Λάμπρος Χατζηζήσης μιλάει για τη διαδικασία παραγωγής του εκλεκτού τυριού που έχει ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας, ενώ ο διατροφολόγος Παναγιώτης Βαραγιάννης μας δίνει χρήσιμες διατροφικές για το ροδάκινο.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions